• Vergroten
  • Normaal
  • Verkleinen

Current Size: 100%

Contact

Voor een echte kennismaking is de informatie op deze site alleen natuurlijk niet genoeg. U bent dan ook van harte welkom om zelf in Het Schild te komen kijken en er de sfeer te proeven.

U kunt ons bellen voor een afspraak. We leiden u dan graag rond en kunnen u bij een kop koffie meer vertellen over ons huis. Voordat wij u rondleiden willen we wel graag informatie over de mate van uw slechtziendheid.

Via onderstaande contactgegevens kunt u informatie over Het Schild opvragen in braille of op daisy. Wij sturen u dit kosteloos toe.

Het Schild
Wolfhezerweg 101
6874 AD Wolfheze
 

Telefoon: (026) 482 11 77
Fax:         (026) 482 21 28
E-mail:    info@hetschild.nl

Voor een routebeschrijving naar Het Schild klikt u hier.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Benieuwd hoe anderen Het Schild ervaren?

Het is belangrijk dat mensen die op zoek zijn naar mogelijkheden voor verzorgd en veilig wonen, weten hoe anderen bepaalde woonlocaties ervaren en waarderen. Net zoals er voor hotels vergelijkingssites zijn, is er ook zo’n site voor alle zorgorganisaties en zorgverleners in Nederland: Zorgkaart Nederland.nl.

Is Het Schild misschien iets voor u? Kijkt u dan daar ook eens hoe Het Schild gewaardeerd wordt. En heeft u ervaringen met Het Schild? Dan nodigen wij u van harte uit om uw ervaring op Zorgkaart Nederland te delen, zodat anderen daar weer hun voordeel mee kunnen doen.