• Vergroten
  • Normaal
  • Verkleinen

Current Size: 100%

Open Tafel van Wolfheze

Het Schild stelt iedere week haar restaurant open voor de inwoners van Wolfheze. De Open Tafel van Wolfheze is daarmee een feit en bedoeld om het ‘noaberschap’ in het dorp Wolfheze te versterken; er voor elkaar zijn, gezellig samen eten, buurtgenoten, waaronder de bewoners van Het Schild beter leren kennen en daarmee de onderlinge betrokkenheid bevorderen. In die geest is het de bedoeling om de Open Tafel zo laagdrempelig mogelijk te houden; iedereen schuift gewoon bij elkaar aan, eten en drinken worden niet aan tafel geserveerd, maar er is sprake van zelfbediening.

Iedere dinsdag Open Tafel
De Open Tafel van Wolfheze vindt iedere dinsdag plaats vanaf 18.00 uur in het gezellige restaurant van Het Schild. Voor € 6,40 wordt een driegangenmenu aangeboden. Dit is exclusief drankjes, welke ook zelf ingeschonken kunnen worden.

Na afloop van het diner kunnen de drankjes samen met de maaltijd worden afgerekend via pin bij de aanwezige gastvrouw/gastheer. Na het eten nog even nagenieten met een kopje koffie is uiteraard geen probleem. Bovendien is het terras bij mooi weer beschikbaar voor een ieder die nog even lekker in de avondzon wil zitten.

Inwoners van Wolfheze kunnen zich opgeven
Inwoners van Wolfheze kunnen zich uiterlijk tot een dag van tevoren - voor 10.00 uur - opgeven door een e-mail te sturen naar opentafel@hetschild.nl. Vermeld hierin uw naam, adres, telefoonnummer en met hoeveel personen u wilt komen eten. Bellen met de receptie van Het Schild kan ook. Dit kan van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 uur en 17.00 uur. Het telefoonnummer is 026 482 11 77.

Vervoer
Dorpsbewoners die slecht ter been zijn en aan de Open Tafel van Wolfheze willen deelnemen, kunnen voor vervoer misschien een beroep doen op buren of kennissen. Voor wie dit niet mogelijk is, biedt de 'Hulpdienst Voor Elkaar' (HVE) wellicht uitkomst. De vrijwillige hulpdienst kunt u bellen voor vervoer. De 'Hulpdienst Voor Elkaar' is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09.00 uur tot 13.00 uur via 06 - 155 87 336. Kosten voor dit vervoer bedragen 30 cent per kilometer met een minimum van €2,50. Ook hiervoor geldt dat u zich tot een week van te voren kunt aanmelden. Zie ook www.hulpdienstvoorelkaar.nl