• Vergroten
  • Normaal
  • Verkleinen

Current Size: 100%

SchildFest

AANMELDEN VOOR HET SCHILDFEST IS NIET MEER MOGELIJK !!! 

 

foto: Het logo van het Schildfest is een zwarte gestileerde dansende flamboyante dame op een blauwe achtergrondWelkom op de pagina van Het SchildFest!

Het SchildFest is een groots cultureel festival op zaterdag 10 juni 2017 in Wolfheze! Een uniek festival, voor iedereen die niet, weinig of prima kan zien. Het Schild, centrum voor blinden en slechtzienden nodigt alle blinden en slechtzienden uit voor het SchildFest dat ter gelegenheid van zijn 105-jarig bestaan wordt georganiseerd. Het wordt een festival vol theater, circus, dans, cabaret, poëzie, muziek en workshops, waarbij je, ook als je niets kunt zien, heerlijk je gang kunt gaan en volop kunt genieten.

Waar gaat het allemaal gebeuren? 

De parktuinen van Het Schild bieden ruimte aan het festival. Het Schild ligt aan de rand van het plaatsje Wolfheze. Prachtig in het groen. Direct rondom het gebouw liggen de mooi aangelegde tuinen van het Schild. De foto’s die hierbij geplaatst zijn geven er een indruk van. De plaatjes zijn gemaakt in de achtertuin vanaf het bruggetje wat over de vijver gaat. Daar kijk je uit over een prachtig watertje met daarachter heerlijk groene gazons met hier een daar een boom die schaduw kan bieden. Rondom de aangelegde tuin is een strook van struiken en bomen waar veel vogels wonen en eekhoorns ook!  Door die strook is het terrein heerlijk besloten in het groen.Aan de straatzijde van Het Schild is ook een tuin en een parkeerplaats en ook die gaan als festivalterrein dienen op 10 juni.

 foto: De vijver in het park van het Schild met de houten vlonder en het zitje      foto: de mooie parktuin van het Schild met uitzicht op de parkvleugel

 

De toegang is gratis en iedereen is welkom!

Publiek ‘van buiten’ het Schild is van harte uitgenodigd en welkom om het festival gratis mee te vieren maar aanmelden is noodzakelijk. Dit doet u via de knop “toegangsbewijs” in het linkermenu op deze pagina.

 
Opdeze foto is Leon Ruesink te zien. Hij is student aan de opleiding Media-redacteur bij ROC RijnIJssel en gaat een Audioverslag maken van Het SchildFest! Dus u kunt hem zeker tegen het lijf lopen!
Leon tekent voor ruim een uur luisterplezier om fijn mee na te genieten. Het verslag zal in ieder geval te beluisteren zijn via SNN (de interne radio van Het Schild) en vast en zeker nog op andere golflengtes! 

Tot 10 juni, de dag van Het SchildFest kunt u op deze pagina geregeld een berichtje lezen. Praktische informatie en uitgelichte programma onderdelen en voorstellingen: we gaan het allemaal met u delen zodat ook u zich op de dag kunt voorbereiden en verheugen!