• Vergroten
  • Normaal
  • Verkleinen

Current Size: 100%

Werken bij Het Schild

Het Schild kiest ervoor om relatief klein en zelfstandig te blijven. Dit heeft voordelen voor zowel onze cliënten als onze medewerkers. Zo zijn de lijnen in Het Schild kort, waardoor zaken sneller geregeld kunnen worden. Doordat Het Schild relatief klein is, ken je na verloop van tijd al je collega's en de meeste cliënten. Bovendien zit het management niet op een hoofdkantoor op afstand, maar is gewoon aanspreekbaar.

De woningen binnen Het Schild zijn prachtig licht en ruim. Dat laatste geldt ook voor bijvoorbeeld de badkamers van de woningen, waardoor verzorgenden die daar een helpende hand bieden, voldoende ruimte hebben om goed te kunnen werken.

Bijzondere werkplek
Het Schild is er speciaal voor blinden en slechtzienden. Dat vraagt een bijzondere deskundigheid en extra aandacht van onze medewerkers. In contacten met cliënten noemen we bijvoorbeeld altijd onze naam. We lezen soms de post voor of vertellen wat voor kleur een overhemd heeft. Ook letten we er binnen Het Schild heel goed op dat we niets laten rondslingeren, waarover men kan struikelen. Het is dus anders werken dan in een woonzorgcentrum waar mensen gewoon kunnen zien. De meeste medewerkers krijgen dan ook een speciale scholing, gericht op de omgang met blinden en slechtzienden. Dit alles kan een (nieuwe) uitdaging voor je betekenen!

Ben je overtuigd? Reageer dan op een vacature en wie weet word jij onze nieuwe collega! Voor een overzicht van de vacatures, kik hier.